martes, 29 de diciembre de 2009

Tot depèn de l'ús que nosaltres en fem!

A la penúltima entrada jo ja havia fet una mica de valoració de l'assignatura i de tot el que havíem fet al llarg del curs, però per problemes, vaig haver de penjar un altre vídeo i veig adient tornar a fer una petita valoració conclusió d'aquest llarg viatge que varem començar fa, més o menys tres mesos.

Personalment, he disfrutat amb aquesta assignatura; tenien en compte que vinc de belles arts i que en el seu moment, vaig voler fer comunicació audiovisuals; és evident que amb tots els exercicis relacionats amb la comunicació, sobretot audiovisual, com poden ser les tecnoautobiografies, o la contrapublicitat, m'hi he sentit molt còmode, i no m'ha estat cap problema posar-hi una part més artística als treballs.

Al mateix temps he après un seguit de continguts i recursos que crec que poden ser molt útils alhora de crear o idear propostes d'intervenció social.
No obstant penso que aquesta assignatura podria donar-se més endavant, ja que en el moment de idear una proposta d'intervenció, com ha estat el treball final, potser ens faltaven recursos per poder-la realitzar. Així hi tot, penso que, com vàrem poder veure el dia de l'exposició, han sorgit propostes molt interessants.

Potser a vegades creiem que la tecnologia ens porta cap a un camí de distanciament físic amb una gran manca de sensibilitat, on tot es fred, on tot està mediatitzat.
Però no podem veure les coses d'aquesta manera; vivim en un món que de cada cop va evolucionant en el món de les tecnologies i això no ho podem evitar. Si no pots vèncer el teu enemic, fes-t'hi amic no?

Doncs que esperem, intentem buscar les llums de la tecnologia perquè està clar que existeixen, i aquesta assignatura n'ha estat un perfecte exemple.

Tot depèn de l'ús que nosaltres en fem!
Aprenem a fer un bon ús de la tecnologia, aquest és un llarg camí que ara, tot just hem començat!

Ànims a tots!

1 comentario: