miércoles, 16 de diciembre de 2009

El dràcula contemporani

Penjo aquí aquest vídeo perquè degut a problemes tècnics no l'he pogut pujar el youtbe, i és l'alternativa que he escollit per poder-lo veure des de la wiki.

Nosaltres a la wiki estem treballant el tema del sexisme als mitjans de comunicació, i un dels tallers que realitzem és el taller de cinema en el qual fem una reflexió sobre el que aquest reflexa.

Per realitzar aquesta reflexió, partim de un vídeo on queden recollides diverses escenes de les diferents pel·lícules de Dràcula que s'han realitzat al llarg de la història. però per poder-ho portar, amb més fidelitat al cinema actual, contemporani, hem vist oportú tenir en compte la figura del vampir en les pel·lícules actuals.

Per aquest motiu hem realitzat un video amb diverses escenes de pel·lícules com Underworld, Crepusculo i Jennifer's body. Unes pel·lícules que ens mostren diferents representacions del vampir; des de un vampir sensible que pot controlar els seus impulsos, fins el canvi de papers on la dona és la que sedueix a l'home per poder-lo mossegar.

Aquí vos deixo el vídeo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario