martes, 27 de octubre de 2009

Tecnoautobiografia

La socialització tecnocientifica ha de possibilitar un canvi en el pensament de les persones en relació a la tecnologia.

Hem de deixar de banda l’imperatiu tecnològic, és a dir deixar de pensar que la font del progrés de la humanitat recau únicament en les tecnologies artefectuals; per poder acollir la diversitat tecnològica i apreciar així la diferent evolució de la tecnologia en les altres cultures; i per no caure en el determinisme tecnològic (la ciència i la tecnologia configura la societat), tenint en compte la tecnologia en acció o heterogènia, ja que allò social, científic i tecnològic és indistingible i inseparable en el procés de configuració de les tecnologies. Tot això ens possibilitarà una visió àmplia de la tecnologia.

2 comentarios:

  1. Molt polit! M'ha agradat molt i m'ha encantat veure les fotos d'infància. Deprés d'haver llegit l'entrada en que mencionaves les converses que sempre haviem tingut fins a batxillerat i veure graficament que ham fet tantes coses junts...és que m'emociono!
    Alomillor me podries passar les fotos de quan vam ballar fandango a s'Aquajam, no les havia vistes mai!

    ResponderEliminar
  2. Jeje gràcies per ser es primer que me deixa un comentari!! jeje
    I gràcies per haver-te causat efecte!! supos que és de lo que se tracta no? de que s'altre tengui una reacció, que no el deixi indiferent!

    Júlia^^

    ResponderEliminar